Accés al contingut Accés al menú de la secció
Mapa Continu de Trànsit
Trànsit  >  Informació viària

Informació viària

Us informem que per consultar l’estat del trànsit podeu trucar al 012

Fora de Catalunya: 902 400 012

Des de l'estranger: 00 34 902 400 012

 
 • Ofereix la informació completa de l’estat del trànsit mitjançant el Mapa Continu de Trànsit (MCT), incloent les càmeres del trànsit, les incidències viàries i els panells de missatge variable.

  Previsions del trànsit
  Ofereix les restricciones a la circulació durant l'any 2014.

  El Servei Català de Trànsit participa en l’elaboració de l’estudi EuroRAP, el qual valora la probabilitat de patir un accident amb morts i ferits greus en un tram concret de carretera, en funció del tipus de via i la intensitat mitja diària (IMD).

  Troba les possibles rutes per viatjar per carretera entre diversos municipis de Catalunya, Espanya i el Món. A les rutes que transcorren a Catalunya es superposen les incidències de trànsit actuals.  El Centre d’Informació Viària de Catalunya té com a funció principal informar els usuaris de l’estat del trànsit.

 • Telèfons d'altres organismes relacionats amb la gestió del trànsit.

  Incidències viàries (CIT)
  Informació en temps real de les incidències i afectacions de trànsit a la xarxa viària de Catalunya.

  Calendari de restricció de proves i activitats esportives i recreatives que impliquen l'ocupació de vies interurbanes per a l'any 2014.

  Facilita tota la informació que poden necessitar els professionals del transport.

  La velocitat variable és una eina de gestió del trànsit que permet modular la velocitat a la baixa en funció de les congestions, les incidències viàries, el mal temps i la contaminació. Des del 2009, diversos accessos a la capital catalana s’han anat equipant amb aquest sistema

Avís legal | Accessibilitat | Sobre el web | © Generalitat de Catalunya | Departament d'Interior, Departament d'Interior