Accés al contingut Accés al menú de la secció
  • Departament de Territori i Sostenibilitat

ActualitatDimecres, 16 d'abril de 2014

Catalunya estrena les rodalies del Camp de Tarragona i de Girona   (11.04.2014)

A finals de març es van posar en marxa dos nous serveis de rodalies, un al Camp de Tarragona i un altre Girona, els quals permetran una millora del servei del transport en aquestes comarques.
 

Concurs de fotografia sobre el patrimoni natural "Wiki Loves Earth" (WLE)   (15.04.2014)

La Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat en col·laboració amb Amical Wikimedia ha posat en marxa un nou projecte per tal de millorar els continguts sobre matèries relacionades amb el medi ambient de la Viquipèdia: l’edició de la Wikipedia en llengua catalana
 

Dia Internacional de la Sensibilització vers el Soroll   (03.04.2014)

Amb motiu del Dia Internacional de la sensibilització vers el soroll, el 30 d’abril de 2014, l’Ajuntament de Terrassa acull una jornada sobre la contaminació acústica.
 

Convocat el Premi Medi Ambient 2014   (25.03.2014)

El Departament ha convocat el Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya 2014, creat per reconèixer públicament la tasca de persones físiques i jurídiques en l’àmbit de la conservació de l’entorn.
 
Directe a...
 
 
 

Destacats

 
 
    •     El bloc del Departament    El Departament al Twitter     El Departament al Facebook     El Departament al Youtube     El Departament al Flickr     El Departament al Slideshare
Avís legal | Sobre gencat | Accessibilitat | © Generalitat de Catalunya