Accés al contingut Accés al menú de la secció
  • Departament de Territori i Sostenibilitat

ActualitatDilluns, 20 d'octubre de 2014

El Departament i Minuartia Estudis Ambientals celebren la jornada: l'inventari d’estructures de connectivitat a la xarxa viària de Catalunya   (17.10.2014)

L’inventari consta d’una llista exhaustiva de les estructures de connectivitat existents a les infraestructures viàries de Catalunya i té com a objectiu facilitar l’accés a la informació i esdevenir un suport en la presa de decisions per al personal tècnic redactor de projectes i de l’Administració.
 

Territori i Sostenibilitat treu una nova versió del cercador de rutes "Mou-te"   (15.10.2014)

Permet una navegació més àgil i senzilla i permet donar itineraris multimodals combinant transport públic+privat.
 

Llei de territori: debats preliminars (10.10.2014)

El Departament ha posat en marxa un procés de revisió dels objectius, els instruments i els procediments dels quals ens hem dotat per a l’ordenació del territori i l’urbanisme. Es pretén repensar, en primer lloc, la legislació vigent de política territorial i d’urbanisme però també, millorar la integració de les diverses normatives que més afecten l’ordenació del territori. Per tal d’enriquir aquest procés de reflexió s’obre un procés de participació adreçat especialment als ens locals, als professionals de l’urbanisme, als actors econòmics i a les entitats i institucions interessades en l’ordenació del territori.
 
Directe a...
 
 
 

Destacats

 
 
    •     El bloc del Departament    El Departament al Twitter     El Departament al Facebook     El Departament al Youtube     El Departament al Flickr     El Departament al Slideshare
Avís legal | Sobre gencat | Accessibilitat | © Generalitat de Catalunya