Accés al contingut Accés al menú de la secció
  • Departament de Territori i Sostenibilitat

ActualitatDivendres, 31 d'octubre de 2014

Disponible el programa i oberta la inscripció a la 12a jornada de prevenció de residus   (29.10.2014)

El 27 de novembre se celebrarà la 12a Jornada de Prevenció de Residus al Born Centre Cultural de Barcelona. Serà una jornada altament participativa que tractarà el tema de la reutilització i la preparació per a la reutilització, i es presentaran experiències tant locals com internacionals.
 

Llei de territori: debats preliminars   (28.10.2014)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha donat el dia 27 d’octubre el tret de sortida al procés participatiu que precedeix l’elaboració de la nova Llei de territori amb una primera sessió que ha servit per exposar els aspectes claus que hauria d’abordar aquest nou marc legal. La primera sessió de debat tindrà lloc el 14 de novembre a Barcelona amb el títol “Classes de sòl, programació de nou sòl urbà i estratègia supramunicipal “. Les persones interessades en assistir cal que us inscriviu a través dels formularis que trobareu a l’apartat Participa-hi del web. En cas que no pugueu assistir a la sessió però vulgueu participar amb suggeriments, comentaris o propostes podeu fer-nos-les arribar a través del mateix formulari. Les vostres aportacions seran recollides i integrades en el document final amb els resultats del procés. Els formularis corresponents a cada sessió es penjaran a l’apartat Participa-hi quinze dies abans de la data de debat per tal que es pugui formalitzar la inscripció i recollir les vostres aportacions.
 

Territori i Sostenibilitat treu una nova versió del cercador de rutes "Mou-te"   (15.10.2014)

Permet una navegació més àgil i senzilla i permet donar itineraris multimodals combinant transport públic+privat.
 
Directe a...
 
 
 

Destacats

 
 
    •     El bloc del Departament    El Departament al Twitter     El Departament al Facebook     El Departament al Youtube     El Departament al Flickr     El Departament al Slideshare
Avís legal | Sobre gencat | Accessibilitat | © Generalitat de Catalunya