Accés al contingut Accés al menú de la secció
  • Departament de Territori i Sostenibilitat

ActualitatDivendres, 01 d'agost de 2014

El Govern incorpora el lloguer solidari per mobilitzar el parc privat d'habitatges   (16.07.2014)

El Govern posarà en marxa a partir d’aquest estiu una nova iniciativa, el “lloguer solidari”, que té per objectiu incentivar les persones propietàries de pisos buits del parc privat perquè els cedeixin a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, que els reformarà i els posarà en lloguer social.
 

PlatgesCat és la nova aplicació per a mòbils de l'Agència Catalana de l'Aigua amb informació sobre prop de 300 platges catalanes.   (08.07.2014)

Aporta informació en temps real i disponible en set idiomes sobre la previsió de la qualitat sanitària de l’aigua de bany, la bandera de salvament i socorrisme, el temps, així com també avisos sobre possible presència de meduses. També s’informa dels principals serveis de què disposa la platja, nombroses fotografies, la seva localització en el mapa, consells i també la possibilitat de publicar avisos i incidències d’interès per als banyistes.
 

Rodalies de Catalunya reforça la rodalia del Camp de Tarragona i la de Girona amb noves parades a partir del 20 de juny de 2014   (20.06.2014)

L’RG1 allargarà alguns dels seus recorreguts fins a Portbou i l’RT2 fins a Mont-roig del Camp i l’Hospitalet de l’Infant. Les millores a l’RG1 es completen amb més freqüències en cap de setmana, 6 els dissabtes i 6 els diumenges. A la línia del Maresme hi haurà més freqüències a l’R1 a Calella durant tot l’estiu.
 
Directe a...
 
 
 

Destacats

 
 
    •     El bloc del Departament    El Departament al Twitter     El Departament al Facebook     El Departament al Youtube     El Departament al Flickr     El Departament al Slideshare
Avís legal | Sobre gencat | Accessibilitat | © Generalitat de Catalunya