Accés al contingut Accés al menú de la secció
  • Departament de Territori i Sostenibilitat

ActualitatDimarts, 02 de setembre de 2014

El Govern incorpora el lloguer solidari per mobilitzar el parc privat d'habitatges   (16.07.2014)

El Govern posarà en marxa a partir d’aquest estiu una nova iniciativa, el “lloguer solidari”, que té per objectiu incentivar les persones propietàries de pisos buits del parc privat perquè els cedeixin a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, que els reformarà i els posarà en lloguer social.
 

PlatgesCat és la nova aplicació per a mòbils de l'Agència Catalana de l'Aigua amb informació sobre prop de 300 platges catalanes.   (08.07.2014)

Aporta informació en temps real i disponible en set idiomes sobre la previsió de la qualitat sanitària de l’aigua de bany, la bandera de salvament i socorrisme, el temps, així com també avisos sobre possible presència de meduses. També s’informa dels principals serveis de què disposa la platja, nombroses fotografies, la seva localització en el mapa, consells i també la possibilitat de publicar avisos i incidències d’interès per als banyistes.
 
Directe a...
 
 
 

Destacats

 
 
    •     El bloc del Departament    El Departament al Twitter     El Departament al Facebook     El Departament al Youtube     El Departament al Flickr     El Departament al Slideshare
Avís legal | Sobre gencat | Accessibilitat | © Generalitat de Catalunya