Accés al contingut Accés al menú de la secció
  • Departament de Territori i Sostenibilitat

ActualitatDiumenge, 23 de novembre de 2014

Viquimarató Ramón Margalef   (10.11.2014)

Amical Wikimedia, el CRAI Biblioteca de Biologia de la Universitat de Barcelona i la Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat organitzen el 29 de novembre una Viquimarató, amb l'objectiu de crear i millorar els continguts de la Viquipèdia relatius al Dr. Margafef, l'ecologia i el medi ambient.
 

Disponible el programa i oberta la inscripció a la 12a jornada de prevenció de residus   (29.10.2014)

El 27 de novembre se celebrarà la 12a Jornada de Prevenció de Residus al Born Centre Cultural de Barcelona. Serà una jornada altament participativa que tractarà el tema de la reutilització i la preparació per a la reutilització, i es presentaran experiències tant locals com internacionals.
 

Llei de territori: debats preliminars   (20.11.2014)

Procés participatiu per a l’elaboració de la nova Llei de territori. El segon debat que tractarà sobre “Intervenció en la ciutat construïda" tindrà lloc el 21 de novembre a les 9.30 hores a Barcelona. Podeu assistir a les sessions de debat (prèvia inscripció) o fer suggeriments, comentaris i propostes. NOVETAT: Ja està disponible al web el formulari de propostes i d'inscripció i el document de base per al debat 3 "Planejament urbanístic municipal".
 
Directe a...
 
 
 

Destacats

 
 
    •     El bloc del Departament    El Departament al Twitter     El Departament al Facebook     El Departament al Youtube     El Departament al Flickr     El Departament al Slideshare
Avís legal | Sobre gencat | Accessibilitat | © Generalitat de Catalunya