Accés al contingut Accés al menú de la secció
  • Departament de Territori i Sostenibilitat

ActualitatDissabte, 30 d'agost de 2014

Informe base de la qualitat del subsòl   (19.08.2014)

Per determinar si respecte d’una activitat concreta cal fer l’informe base previst en l’article 12.1.f de la Llei 16/2002, s’han d’identificar les substàncies perilloses que l’activitat utilitza, produeix o emet i que són rellevants com a contaminants potencials del sòl i de les aigües subterrànies.
 

El Govern incorpora el lloguer solidari per mobilitzar el parc privat d'habitatges   (16.07.2014)

El Govern posarà en marxa a partir d’aquest estiu una nova iniciativa, el “lloguer solidari”, que té per objectiu incentivar les persones propietàries de pisos buits del parc privat perquè els cedeixin a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, que els reformarà i els posarà en lloguer social.
 

PlatgesCat és la nova aplicació per a mòbils de l'Agència Catalana de l'Aigua amb informació sobre prop de 300 platges catalanes.   (08.07.2014)

Aporta informació en temps real i disponible en set idiomes sobre la previsió de la qualitat sanitària de l’aigua de bany, la bandera de salvament i socorrisme, el temps, així com també avisos sobre possible presència de meduses. També s’informa dels principals serveis de què disposa la platja, nombroses fotografies, la seva localització en el mapa, consells i també la possibilitat de publicar avisos i incidències d’interès per als banyistes.
 
Directe a...
 
 
 

Destacats

 
 
    •     El bloc del Departament    El Departament al Twitter     El Departament al Facebook     El Departament al Youtube     El Departament al Flickr     El Departament al Slideshare
Avís legal | Sobre gencat | Accessibilitat | © Generalitat de Catalunya