Accés al contingut Accés al menú de la secció
  • Multimedia Rodalies de Catalunya
Inici  >  Rodalies de Catalunya i FGC...
Divendres, 29 de novembre de 2013

Rodalies de Catalunya i FGC renoven l’oferta de bitllets combinats Skitren per esquiar a La Molina i Vall de Núria

Inclou el viatge d’anada i tornada en els trens de la línia de Puigcerdà, el trasllat fins a les pistes i el forfet per un dia. Els bitllets combinats poden suposar fins a un 30% de descompte respecte el preu per separat de cada servei que ofereixen. Els bitllets Skitren i Trenatura seran vàlids durant tota la temporada 2013-2014.


img
img

Coincidint amb el tret de sortida de la temporada de neu 2012-2013, Rodalies de Catalunya i Ferrocarrils de la Generalitat ofereixen bitllets combinats per esquiar a les pistes de la Molina i Vall de Núria, i gaudir de la naturalesa i els esports d’hivern als Pirineus.

Per tal que els amants de l’esquí puguin gaudir-lo al màxim, Renfe i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya posen a la disposició de tothom qui ho vulgui, el bitllet Skitren, un paquet complet que inclou el viatge d’anada i tornada en els trens de la línia l’Hospitalet-Puigcerdà, el transport fins les pistes i el forfet vàlid per un dia.

En el cas de Vall de Núria, es presenten  dues opcions, que s’adapten a les necessitats dels diferents tipus de públic:

• Trenatura: paquet bàsic amb el bitllet de tren fins a Ribes de Freser més el cremallera d’anada i tornada disponible  tot l’any.
• Skitren Vall de Núria: paquet bàsic amb el bitllet de tren, cremallera i forfet per un dia.

Pel que fa a La Molina el billtet Skitren La Molina inclou el desplaçament en tren fins a La Molina, el servei d’autobús entre l’estació de tren i les pistes i el forfet d’un dia.

Tots els bitllets es poden adquirir en qualsevol estació del nucli de Rodalies Barcelona.

Skitren La Molina  té un preu únic de 41 € per adults i 31 € per a nens, i Skitren Vall de Núria, de 36 euros per adults i 29 euros per a nens.  Pel que fa a Trenatura, el preu és de 30 € per adults i 23 € per a nens.

Els billets combinats estaran a la venda a partir del día 30 de novembre. 

Per a més informació, els clients interessats poden dirigir-se a estacions, al telèfon 900 41 00 41, o als webs i telèfons d’informació de les estacions d’esquí, www.valldenuria.cat (T. 972 73 20 20), o www.lamolina.cat (T. 972 89 20 31) i d’FGC www.fgc.cat (93 205 15 15).   

Més informació


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya