Accés al contingut
Accés al menú de la secció
Home  >  Acredita't

Acredita't

Moltes persones han adquirit les seves competències professionals en el lloc de treball, mitjançant la pràctica, l'experiència professional i vies no formals de formació. Per tant, són persones que tenen les competències, però no l'acreditació oficial. Aquest procediment permet a les persones que hi participen aconseguir una certificació que els pot servir per arribar a obtenir un certificat de professionalitat, un títol de formació professional o totes dues coses i facilita, d'aquesta manera, la seva integració laboral, la promoció professional i el reconeixement social.


La convocatòria actual (any 2014) és restringida a les persones que van participar a la convocatòria anterior (any 2013) però no van obtenir plaça.

Després d'una primera assignació de places entre les persones que que no van obtenir-ne per manca de vacant, en determinats àmbits professionals resten places vacants que poden ser sol·licitades per les persones que van resultar excloses perquè no van justificar els mèrits i requisits al·legats (segona assignació).


Un cop finalitzada la segona assignació, si encara queden places vacants, la primera setmana de setembre s’obrirà un termini d'inscripció extraordinari per a les persones que en la primera assignació no van poder confirmar la seva participació. Aquestes persones rebran informació per corrreu electrònic.


Abans d'iniciar el tràmit és important obtenir la informació i l'orientació necessària per porta-lo a terme correctament. Els punts d'informació i orientació informen de les fases del procediment, els requisits d'accés, els drets i obligacions dels canditats, i les acreditacions oficials que es poden obtenir. En aquests punts també es pot demanar ajuda per formalitzar la sol·licitud i preparar el currículum europeu. Consulteu l'apartat a: Informació i orientació general.


L'Acredita't és un programa finançat pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, i cofinançat pel Fons Social Europeu.