Accés al contingut Accés al menú de la secció
Impacte gràfic
Inici  >  Agenda  >  Llistat d'activitats  >  Seminari 'Empreses en contextos...

Seminari 'Empreses en contextos de conflicte'

 
Afegeix al calendari de Google
 
Amb experts que reflexionaran sobre les causes, les dinàmiques i les conseqüències de la participació de les empreses en els conflictes armats.
Empreses en contextos de conflicte

Els propers dies 17 i 18 de gener, l'ICIP organitza a Barcelona el seminari "Empreses en contextos de conflicte".

El seminari és una continuació del seminari que es va celebrar a l'octubre de 2011 a Barcelona amb el mateix nom, i pretèn consolidar un grup de recerca internacional que investigui de manera interdiscipinar el rol i les responsabilitats de les empreses en relació amb el mercat d'armes internacional (sobretot pel que fa a comerç d'armes lleugeres i convencionals), la provisió de serveis militars i de seguretat, i l'explotació i el comerç dels recursos naturals.

El seminari és tancat al públic i hi participaran una trentena d'experts internacionals de diferents àmbits com Brian Wood (Amnistia Internacional), Mark Taylor (FAFO), Peter Weiss (Centre for Constitutional Rights), Marco Sassoli (Universitat de Ginebra), William Bourdon (Sherpa), Bruce Broomhall (Universitat de Quebec), Cora Weiss o Olga Martín-Ortega, entre d'altres.

Organitzat per l'ICIP, el seminari està dirigit pel membre de la Junta de l'ICIP i catedràtic de Dret Internacional Públic de la URV, Antoni Pigrau. Aquest seminari forma part del programa de recerca de l'ICIP "Conflictes armats: dret i justícia", que també dirigeix Antoni Pigrau.

 
 
Quan

Data: 17.01.2013 - 18.01.2013

Hora: Tot el dia

 
On

Seu del Departament d'Economia i Empresa

Gran Via de les Corts Catalanes 639

Barcelona

 
No hi ha informació relacionada
No hi ha informació relacionada
 
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya