Accés al contingut Accés al menú de la secció
Impacte gràfic
Inici  >  L'exposició "Líbia, any zero"...

L'exposició "Líbia, any zero" viatja a Sta. Coloma de Gramenet

 
Afegeix al calendari de Google
 
En el marc de les jornades per la pau i la cooperació, l'exposició fotogràfica d'Alfonso Moral comença el seu itinerari per Catalunya a Sta. Coloma de Gramenet.
Líbia, Any Zero

L'exposició es pot visitar al Centre Cívic Riu fins el dia 4 de novembre dins el marc de les jornades per la pau i la cooperació que cada any organitza l'Ajuntament de Sta. Coloma de Gramenet i que enguany tenen per títol "Primavera àrab: canvis- democràcia- futur".

L'exposició es va inaugurar el dilluns 15 d'octubre en un acte que va comptar amb la participació de la directora de l'ICIP i en què es van presentar els materials didàctics que acompanyen l'exposició i que han estat el·laborats per Maria Fanlo. A més, el dilluns 22 d'octubre a les 19:30h, també s'organitza una visita guiada a l'exposició oberta a tothom qui hi estigui interessat.

L’exposició fotogràfica Líbia, any zero ens apropa al recent conflicte de Líbia tot posant la mirada en la població civil. Dones, homes i nens que han patit una guerra i que han vist com les seves vides feien un canvi de rumb inesperat. Una població que, tot i la incertesa del dia a dia, encara el futur amb confiança i optimisme.

El fotògraf

Alfonso Moral és periodista i fotògraf. Ha centrat els seus treballs a l’Orient Mitjà i l’Àsia Central. Actualment pertany al col·lectiu Pandora, format per fotògrafs i documentalistes. Més informació sobre la seva obra a: www.alfonsomoral.net.

 
 
Quan

Data: 15.10.2012 - 04.11.2012

 
On

Centre Civic Riu

Lluis Companys 9

Sta. Coloma de Gramenet

 
No hi ha informació relacionada
No hi ha informació relacionada
No hi ha informació relacionada
No hi ha informació relacionada
 
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya