Accés al contingut Accés al menú de la secció
Impacte gràfic
Inici  >  XV Seminari de Dret...

XV Seminari de Dret Internacional Humanitari

 
Afegeix al calendari de Google
 
Co-organitzat per l’àrea de Dret internacional Públic de la Universitat Rovira i Virgili, la Creu Roja i l'ICIP.
Dret Internacional Humanitari

La Universitat Rovira i Virgili, la Creu Roja de Tarragona i l’Institut Català Internacional per la Pau organitzen el XV Seminari de Dret Internacional Humanitari.

Enguany el seminari, que porta per títol "El negoci de la Guerra", a més de donar una visió general sobre els reptes actuals del Dret internacional humanitari, es centrarà en d'altres qüestions com són els mercenaris, el paper de les empreses i les empreses privades de seguretat en els conflictes armats actuals, el comerç d'armes i els nens utilitzats com a soldats. El seminari tindrà lloc els dies 15 i 16 de novembre al Campus Catalunya (Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili,Tarragona).

Les jornades reuniran investigadors i docents del dret internacional públic i de les relacions internacionals per debatre sobre el paper que juguen les empreses en els conflictes armats i més concretament sobre el rol de les empreses privades de seguretat. Per complementar els debats s’emetran audiovisuals que tractin aquestes temàtiques.

El seminari està dirigit tant a juristes com a estudiants atents als canvis socials i amb  voluntat de complementar la seva formació humana i universitària. Per assistir-hi cal inscriure's prèviament.

 

Programa del seminari

 
 
Quan

Data: 15.11.2012 - 16.11.2012

Hora: Tot el dia

 
On

Campus Catalunya

Facultat de ciències jurídiques URV

Tarragona

 
No hi ha informació relacionada
No hi ha informació relacionada
No hi ha informació relacionada
 
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya