Accés al contingut Accés al menú de la secció
Funció Pública
Inici  >  Àmbits d'actuació  >  Administració i funció pública  >  ATRI: el nou portal del...
Dilluns, 15 de febrer de 2010

ATRI: el nou portal del personal de la Generalitat

El nou portal del personal de la Generalitat és l’ATRI. El nom és fruit de la proposta que ha fet una funcionària, la Pepa Palau, del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Igual que ella, molts altres funcionaris/àries van participar en la crida que es va fer a través del butlletí públicAcció per escollir un nom per al nou portal.


ATRI

La idea de la Pepa Palau va ser Atrium, que és un espai d’entrada entre pòrtics i al voltant del qual s’obren diverses cambres. Finalment, s’ha optat pel nom en català ATRI, que dóna la imatge d’un espai de debat, discussió i trobada on conflueixen el conjunt d’empleats per fer les seves gestions laborals. Així doncs, el nou nom té un doble vessant, és dels treballadors de la Generalitat, per haver participat en l’elecció, i està associat al concepte del nou portal: un espai públic, de trobada i amb voluntat participativa, dinàmica i interactiva.
Des d’aquestes línies volem agrair la participació tant a la Pepa com a totes les persones que ens han fet arribar les seves idees per escollir el nou nom del portal del personal de la Generalitat.

Més informació


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya