Accés al contingut Accés al menú de la secció
VII Jornades del Consell d'FP
Consell Català de Formació Professional  >  Àrees d'actuació  >  Jornades  >  VII Jornades del Consell Català...

VII Jornades del Consell Català de Formació Professional

La formació professional, una oportunitat en temps de canvi

19 i 20 de novembre de 2009. World Trade Center Barcelona 

El Consell Català de Formació Professional dedicà les seves VII Jornades a debatre i analitzar l’FP sota el títol “La Formació Professional, una oportunitat en temps de canvi”, aprofundint el significat que té el món econòmic i la societat en general pels joves treballadors, els tècnics i els professionals,  en un escenari d’accelerades transformacions de tota mena i en permanent canvi.

Representants de diversos organismes exposaren coneixements i experiències en formació professional relacionats amb la mobilitat, l'aprenentatge al llarg de la vida i les competències per a l'ocupació.

També els representants de les diferents organitzacions i entitats que formen part d’aquest Consell han expressat les seves opinions i propostes.

Aquestes VII Jornades han esdevingut un marc de discussió obert i enriquidor en relació al paper i les oportunitats que aquesta formació ofereix en el complex context socioeconòmic actual, comptant amb una participació de prop de 600 assistents.

 

Destinataris

Responsables, tècnics, gestors, orientadors, especialistes, professors, formadors, experts docents, tutors i en general, persones amb vinculació i/o interès per la formació professional que desenvolupen els instituts, els CIFO, els ajuntaments, consells comarcals, empreses, organitzacions empresarials, organitzacions sindicals, cambres de comerç, etc.

 

Programa


 

Ponències


 

Organitza

Secretaria del Consell Català de Formació Professional
Generalitat de Catalunya

 
Data d'actualització: 28.09.2009
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya | l'Agència de la Qualitat d'Internet