Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  >  Serveis territorials  >  Terres de l'Ebre  >  Personal docent  >  Nomenaments telemàtics de mestres d'educació infantil i primària

Nomenaments telemàtics de mestres d'educació infantil i primària

AVIS:

Data del proper acte de nomenament telemàtic:
dimecres 10 de setembre

Franja horària de connexió per acceptar des del web la plaça assignada:
de les 12:00 hores a les 13:30 hores

Us recordem que, segons l'apartat 1.3 dels Criteris per a la gestió de la borsa de treball de personal docent per al curs 2014-2015, les persones amb un contracte de treball, o altres causes tipificades, poden demanar baixa temporal de la borsa, sempre amb antelació a l'oferiment d'una substitució.

També us recordem que, segons l'apartat 1.4 de la normativa anterior, la no-acceptació d'una substitució, ja sigui adjudicada en els nomenaments telemàtics o posteriorment, per mitjà del sistema de comunicació individual corresponent, comporta la baixa de la borsa de treball.

En aquesta pàgina es faran públiques, quan s’escaigui, les places adjudicades per telèfon amb posterioritat a l’acte telemàtic de nomenaments, d’acord amb el que preveu el punt 6.4.1 dels Criteris per a la gestió de la borsa de treball de personal docent per al curs 2014-2015.

 

Procediment d'urgència

Modificació nomenaments del dia 29 d’agost de 2014.

D'acord amb el punt 6.4 dels criteris per a la gestió de la borsa de treball de personal docent per al curs 2014-2015, s'ha procedit a adjudicar la següent vacant/substitució:

 

Lloc: 0,50 PMU a ZER Font de l’Aiguadí de Rasquera

Persona a qui s'adjudica el lloc:   Marc Fabra Cortés

Núm. d'ordre: 9.066

 


Data d'actualització: 01.09.2014
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya