Accés al contingut Accés al menú de la secció
  • Proves lliures per a l'obtenció de títols
Inici  >  Serveis i tràmits  >  Proves  >  Proves lliures per a l'obtenció de títols i certificats  >  Títol de cicles formatius de formació professional

Proves per a l'obtenció de títols de cicles formatius de formació professional inicial

El Departament d'Ensenyament convoca les proves per a l'obtenció de títols de tècnic/a i tècnic/a superior de determinats cicles formatius de formació professional inicial perquè les persones que s'han format al llarg de la vida, dintre i fora del sistema educatiu, o que han volgut adquirir, actualitzar i completar coneixements i competències, tinguin l'oportunitat d'obtenir directament el títol de formació professional corresponent.


L'objectiu de les proves és que la persona aspirant demostri que té les capacitats, els coneixements i les habilitats suficients per obtenir la titulació.


La inscripció es cobreix d’acord amb l’ordre de demanda i es tanca en el moment en què s’hagin cobert les disponibilitats màximes de cada centre. La quantitat de places màximes ofertes es fixa d’acord amb les disponibilitats d’espai i de professorat de cada centre.


Atenció: s'han exhaurit les places per a les proves del cicle formatiu de grau mitjà d'emergències sanitàries

 
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya