Accés al contingut
Accés al menú de la secció
Envia
Ciutadania  >  Urgències  >  Tinc una urgència. On m'adreço?

Destaquem

 
 

Temes relacionats

 
 

Tinc una urgència. On m'adreço?

El sistema sanitari públic posa a la vostra disposició diversos recursos on us podeu adreçar en cas que us trobeu davant d’una urgència mèdica. Podeu anar al vostre centre d’atenció primària (CAP) i, fora del seu horari habitual, als centres amb atenció continuada, els quals estan en funcionament durant més hores.

En la Guia per a l’accés als centres amb atenció continuada i urgent 2013-2014 trobareu la relació d'aquests centres de tot el territori de Catalunya. 

També, si es tracta d’una urgència, sempre podeu trucar al telèfon 061 CatSalut Respon, on metges i infermeres donen consells de salut i assessoren sobre què cal fer en cada situació. Si cal, envien el metge a domicili o una ambulància. Recordeu que, si no és estrictament necessari, no heu d’anar directament als serveis d’urgències dels hospitals. Així s’evita que es col·lapsin en detriment de les persones que més els necessiten.

En cas d’emergència heu de telefonar al 112.Tinc una urgència. On m'adreço?
Comparteix:   Aquest enllaç s'obrirà en una nova finestra: Facebook   Aquest enllaç s'obrirà en una nova finestra: Linkedin   Aquest enllaç s'obrirà en una nova finestra: Delicious   Aquest enllaç s'obrirà en una nova finestra: Latafanera  

Data d'actualització: 25.10.2013
Avís legal | Accessibilitat | Sobre el Canal salut | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya | Logo Departament de Salut