Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  >  Participa a l'European Clean up...
Divendres, 07 de març de 2014

Participa a l'European Clean up Day!

El 10 de maig se celebra a tot Europa aquest gran esdeveniment que porta per lema Let’s Clean up Europe


L'European Clean up Day consisteix en la realització d’operacions de neteja en espais naturals del nostre entorn per part dels ciutadans.

Una operació de neteja dóna resposta a problemes ambientals originats per abocaments incontrolats en espais naturals (boscos, rius, platges, rieres…), per tal d’evitar possibles contaminacions i restaurar-ne l’habitat i el paisatge. Més enllà d’aquest fet, l’acció també té un alt potencial de sensibilització per la ciutadania, en ser una bona oportunitat per visualitzar de forma directa l’efecte dels comportaments incívics.

Poden participar les administracions públiques, empreses, associacions, escoles, o universitats que així ho desitgin, organitzant una operació de neteja. I els ciutadans, a través de la seva participació directa en aquestes activitats.

Des d'avui i fins el 4 d'abril teniu temps per a inscriure-us. Us animem doncs a organitzar una operació de neteja en un espai natural proper!

Avís legal | Sobre el web | Accessibilitat | © Generalitat de Catalunya | Departament de Territori i Sostenibilitat | El bloc del Departament de Territori i Sostenibilitat