Accés al contingut Accés al menú de la secció

Acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació

Inici  >  L’ACTIC participarà a la Fira...
Dimecres, 16 de novembre de 2011

L’ACTIC participarà a la Fira del Treball de FEM Barcelona 2011

El FEM Barcelona 2011 és la fira de referència per a professionals TIC que treballin amb tecnologies Microsoft


La seu del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la  Informació (CTTI) acollirà el proper 25 de novembre la Fira de Treball MSEmploy FEM Barcelona 2011 , una jornada orientada als professionals TIC que treballen o volen fer-ho amb tecnologies Microsoft. És, per tant, una bona oportunitat per als treballadors d’aquest col·lectiu que busquin feina.

Aquesta fira l’organitza conjuntament la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació, el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), MS Employ i Microsoft.

Les empreses disposaran d’espais on, durant tot el dia, s’entrevistaran els candidats inscrits a través de la web de FEM Barcelona 2011 i que seran prèviament filtrats pels consultors d’MS Employ perquè s’ajustin al màxim possible als perfils buscats per les empreses.

D’altra banda, hi haurà informadors de l’ACTIC durant tota la jornada informant les persones inscrites sobre els avantatges del nivell avançat de l’ACTIC, el nivell especialitzat que permet als aspirants demostrar un coneixement avançat en tecnologies de la informació i la comunicació davant qualsevol empresa o administració pública.

Acreditar-se amb l’ACTIC és una molt bona opció per gaudir de més oportunitats alhora de buscar feina en el sector TIC.


Més informació sobre la fira al web de FEM Barcelona 2011.

Us hi esperem!!

 

Enllaços: http://fembcncat.msemploy.es/