Accés al contingut Accés al menú de la secció
Capçalera

Actualitat

 
 • Presentació del llibre "Dones. Afganistan", de Gervasio Sánchez i Mònica Bernabé
  La regidora de l’Ajuntament de Barcelona, Irma Rognoni, va presidir la presentació del llibre “Dones Afganistan”, amb fotos del periodista i fotògraf Gervasio Sánchez i textos de la periodista Mònica Bernabé. L’acte va tenir lloc el 30 d’octubre, a la Sala d’Actes de les Cotxeres, en el marc de l’exposició del mateix nom del llibre que es presenta al Palau Robert a partir del 29 d’octubre.(31.10.2014)
 • Guia pedagògica de l'exposició sobre Afganistan per a alumnes d’ESO i Batxillerat
  L’Associació per als Drets Humans a l’Afganistan (ASDHA) posa a disposició dels alumnes de tercer i quart d’ESO i de primer i segon de Batxillerat una “Guia pedagògica” sobre l’exposició “Dones. Afganistan”, elaborada per Maria Cilleros. (30.10.2014)
 • Azita Rafaat reclama l’ajut de la comunitat internacional per canviar la situació de la dona a l’Afganistan
  L’exparlamentària i política afganesa Azita Rafaat va reclamar l’ajut de la comunitat internacional, amb la implicació de Governs i ciutadans, per canviar la situació de la dona a l’Afganistan, en la taula rodona que va organitzar aquest dimecres l’Associació per als Drets Humans a l’Afganistan (ASDHA), coincidint amb l’exposició “Dones Afganistan” que es pot visitar al Palau Robert.(30.10.2014)
 • Castellterçol: el poble i el seu entorn 
  Itinerari que descobreix el patrimoni històric i arquitectònic de Castellterçol i rodalies. Al poble es pot visitar la Casa Museu Prat de la Riba, insigne polític català fill de la vila, l'església de Sant Fruitós i, als afores, el castell i l'ermita de Sant Miquel. (27.10.2014)

Rutes de Palau Robert a Wikiloc

rutaRutes a peu i en bicicleta

Destaquem
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya