Accés al contingut Accés al menú de la secció
Capçalera

Actualitat

 
 • Fageda d'en Jordà. Volcans de Santa Margarida i del Croscat 
  Itinerari circular per aquest racó meravellós de la Garrotxa. Està pensat per començar-lo i acabar-lo en el mateix punt després de visitar tres dels llocs més coneguts i atractius del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa: la fageda d'en Jordà i els volcans de Santa Margarida i del Croscat. Aquest és un dels itineraris pedestres del parc natural i està senyalitzat amb el número 1.(21.11.2014)
 • ASDHA s’adhereix a la campanya mundial sobre l’Afganistan amb una visita guiada a la mostra del Palau Robert
  L’Associació per als Drets Humans a l’Afganistan (ASDHA) organitza, el dilluns 24 de novembre, a les 18 hores, una visita guiada a l’exposició "Dones. Afganistan", com activitat de la campanya mundial "Don't forget Afghanistan" (No ens oblidem de l'Afganistan).(21.11.2014)
 • L’Associació Discapacitat Visual Catalunya commemora el vintè aniversari amb unes jornades
  L’Associació Discapacitat Visual Catalunya: B1+B2+B3 commemora amb unes jornades els vint anys de la seva fundació a la Sala d'Actes de les Cotxeres, amb l’objectiu d’explicar la tasca que porta a terme i donar a conèixer els problemes que pateixen les persones amb trastorns visuals. Els actes s’han programat del 24 al 30 de novembre.(19.11.2014)
 • Refugi de la Fundació World Nature de fauna i flora al Jardí
  El secretari general del Departament de la Presidència, Jordi Vilajoana, i el president de la Fundació World Nature (WN), Antoni Carulla, han signat, el dimecres 19 de novembre, el conveni de col·laboració pel qual la Generalitat es compromet a crear el refugi de fauna i flora autòctona al Jardí del Palau Robert. També hi ha assistit el director general d’Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès.(19.11.2014)

Rutes de Palau Robert a Wikiloc

rutaRutes a peu i en bicicleta

Destaquem
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya