Accés al contingut
Accés al menú de la secció
Oficina Virtual de Tràmits | Ciutadania | Tràmits
Inici  >  Per temes  >  Salut  >  Foment de la salut  >  Subvencions a entitats privades...

Subvencions a entitats privades sense afany de lucre que realitzin actuacions en l’àmbit de la salut per a la prevenció i tractament de les drogodependències

Són subvencions per al finançament a entitats privades sense afany de lucre que realitzin actuacions en l'àmbit de la salut coincidents amb les àrees d’intervenció establertes en el Pla de salut 2011-2015 i que en cap cas siguin substitutives de prestacions assistencials.

Les àrees d’actuació en l'àmbit de la salut que es consideren subvencionables d’acord amb el Pla esmentat són:

  • Àrea d’actuacions de suport a entitats representatives dels interessos dels pacients o de les seves famílies.
  • Àrea d’actuacions en el camp de la promoció i protecció de la salut i prevenció de la malaltia a nivell de la comunitat.

Una de les àrees d'intervenció prioritària de l'Administració sanitària catalana és la prevenció i el tractament de les drogodependències, amb l’oferiment d’estratègies d'intervenció per abordar els problemes generats pel consum de substàncies tòxiques.

La col·laboració i la coordinació entre el Departament de Salut i les entitats privades sense afany de lucre que actuen en l'àmbit de la prevenció i l'abordatge dels problemes generats pel consum de drogues constitueixen un element primordial per desenvolupar activitats complementàries a les realitzades en l'àmbit institucional.

A qui va dirigit?

A entitats privades sense afany de lucre que desenvolupin actuacions vinculades a la prevenció i el tractament de les drogodependències.

El termini per l'acceptació de l'atorgament és del 20 de novembre al 19 de desembre del 2013.

Ja podeu consultar la Resolució SLT/2413/2013, de 13 de novembre , per la qual es resol el concurs públic per a la concessió de subvencions d’enguany.

IMPORTANT: Quan la quantitat de la subvenció concedida sigui inferior a la sol·licitada, disposeu d’un mes per comunicar expressament per escrit l’acceptació de la quantia atorgada. La presentació es pot fer  tant per la via presencial com per la via telemàtica (vegeu l’apartat PAS 3: Acceptar l’atorgament de la subvenció).

El termini per presentar la documentació justificativa de la subvenció finalitza el 10 de gener de 2014. La presentació es pot fer  tant per la via presencial com per la via telemàtica (vegeu l’apartat PAS 5: Justificar la subvenció).

Podeu sol·licitar un servei assistit per ajudar-vos a emplenar i tramitar la presentació del document trucant al tel. 93 556 63 48, de 9 a 14 h.

 
Aquest tràmit es pot trobar a:
Data actualització: 18.12.2013
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya