Accés al contingut
Accés al menú de la secció
Oficina Virtual de Tràmits | Ciutadania | Tràmits
Inici  >  Per temes  >  Salut  >  Foment de la salut  >  Subvencions a entitats privades...

Subvencions a entitats privades sense afany de lucre que realitzin actuacions en l’àmbit de la salut per a la prevenció i tractament de les drogodependències

Són subvencions per al finançament a entitats privades sense afany de lucre que realitzin actuacions en l'àmbit de la salut coincidents amb les àrees d’intervenció establertes en el Pla de salut 2011-2015 i que en cap cas siguin substitutives de prestacions assistencials.

Les àrees d’actuació en l'àmbit de la salut que es consideren subvencionables d’acord amb el Pla esmentat són:

  • Àrea d’actuacions de suport a entitats representatives dels interessos dels pacients o de les seves famílies.
  • Àrea d’actuacions en el camp de la promoció i protecció de la salut i prevenció de la malaltia en la comunitat.

Una de les àrees d'intervenció prioritària de l'Administració sanitària catalana és la prevenció i el tractament de les drogodependències, amb l’oferiment d’estratègies d'intervenció per abordar els problemes generats pel consum de substàncies tòxiques.

La col·laboració i la coordinació entre el Departament de Salut i les entitats privades sense afany de lucre que actuen en l'àmbit de la prevenció i l'abordatge dels problemes generats pel consum de drogues constitueixen un element primordial per desenvolupar activitats complementàries a les realitzades en l'àmbit institucional.

A qui va dirigit?

A entitats privades sense afany de lucre que desenvolupin actuacions vinculades a la prevenció i el tractament de les drogodependències.

El termini per presentar la sol·licitud és del 31 de juliol al 30 d'agost de 2014, inclosos tots dos.

Podeu sol·licitar un servei assistit per ajudar-vos a emplenar i tramitar les sol·licituds telemàticament posant-vos en contacte amb la unitat de tramitació mitjançant l'adreça de correu electrònic subvencions@gencat.cat o telefonant al 93 551 34 83, 93 557 37 06 o 93 551 37 00, de 9 a 14 h.

 
Aquest tràmit es pot trobar a:
Data actualització: 30.07.2014
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya