Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  >  La Secretaria de Política...
Dijous, 03 de juny de 2010

La Secretaria de Política Lingüística participa a la Fira De tot Cat


La Secretaria de Política Lingüística, juntament amb el Consorci per a la Normalització Lingüística i el Termcat, disposarà d’un estand a la FiraMercat De tot Cat, que tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 de juny al Palau de Fires de Girona. A l'estand s'hi mostraran els serveis que la Secretaria ofereix per facilitar l’aprenentatge i l’ús de la llengua catalana.

En el mateix context firal, entre les 10 i les 18 h del dia 4 de juny, tindrà lloc el karaoke de la campanya “Encomana el català”. Totes les persones que s'hi apropin podran participar activament en un karaoke amb temes en català. Aquesta activitat forma part d’una tanda de 20 karaokes populars i 40 tallers de sensibilització adreçats a col·lectius específics, que tenen com a objectiu promoure l’ús del català en aquells contextos o situacions en què se sol canviar de llengua innecessàriament i sensibilitzar la població perquè en les converses mantingui la llengua amb normalitat.

La FiraMercat De tot Cat tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 de juny tindrà lloc al Palau de Fires de Girona. Serà un gran aparador i punt de venda de productes i serveis que s’ofereixen en català d’arreu de l’àmbit lingüístic. De Tot Cat està organitzada per l’Ajuntament de Girona, Fira de Girona i la Generalitat de Catalunya.

http://www.detotcat.cat