Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  >  Temes  >  Treball  >  Cercar feina

Cercar feina per Internet

Internet és una eina fàcil i ràpida per a distribuir el teu currículum i per a trobar ofertes laborals noves i detallades. Molts sovint, amb una subscripció a un servei de borsa de treball per Internet n'hi ha prou per a accedir a molta informació sobre les ofertes del teu camp laboral. Aquí tens uns quants enllaços per començar la cerca!

*Aquests llistats han estat elaborats amb la voluntat de facilitar una informació seriosa i contrastada seguint criteris de qualitat i utilitat dels llocs recomanats, però NO IMPLIQUEN CAP VINCULACIÓ de les empreses o entitats destacades amb la Generalitat de Catalunya. Si trobes algun enllaç que no funciona o et sembla inadequat, o si vols recomanar algun lloc, escriu-nos al formulari de contacte. Tindrem en compte tots els comentaris. Moltes gràcies per la teva col·laboració!Portals generals 

Treball especialitzat per sectors


 • Treballar al món del cinema 
  Cámara y Acción distribueix un butlletí electrònic amb les ofertes de feina de cineastes que cerquen equip humà o tècnic per a les seves pel·lícules.
 • Llars d'avis 
  Inforesidencias.com inclou una borsa de treball amb ofertes a Catalunya.
 • Secretariat 
  Secretàries i ajudants de direcció tenen al portal Secretariaplus.com una secció d’ofertes de feina.
 • Organitzacions no governamentals 
  Hacesfalta.org és el portal espanyol de referència a Internet per a cercar feina al sector no lucratiu.
 • Classes particulars 
  Des del portal tusclasesparticulares.com et serà més senzill trobar feina en l'àmbit de les classes particulars.

 

Reculls d'empreses 

Empreses de treball temporal

Les ETT són empreses intermediàries que contracten treballadors i treballadores que després cedeixen als seus clients (empreses sol·licitants de personal). La web de l'Oficina de Gestió Empresarial de la Generalitat de Catalunya t'ofereix accés a un directori de les ETT que operen a Catalunya.