Accés al contingut Accés al menú de la secció
Impacte gràfic del web de l'INCAVI i dels apartats de l'Observatori de la vinya, el vi i el cava i de formació vitivinícola
Institut Català de la Vinya i el Vi  >  32a Mostra de Vins i Caves de...
Divendres, 22 de juny de 2012

32a Mostra de Vins i Caves de Catalunya

S'obre el període d'inscripció per a participar-hi


32a. Mostra de Vins i Caves de Catalunya. Cartell

L'INCAVI obre les inscripcions per participar a la 32a. Mostra de Vins i Caves de Catalunya. Enguany, la Mostra no s'ubicarà al Moll de la Fusta sinó que es traslladarà al Passeig de Lluís Companys.

En aquesta edició, la 32a. Mostra tindrà lloc entre els dies 21 i 24 de setembre, en el marc de les festes de la Mercè 2012 i presentarà diverses novetats.

D'altra banda, es recupera la Sala de Tast per oferir cursos d'iniciació al Tast i es manté la possibilitat de vendre els productes dels cellers a la Botiga de Mostra, al celler.

Altres novetats que presenta la 32a. Mostra és un nou espai destinat a degustar els millors vins de Catalunya amb un sistema de pagament i de degustacions diferent al dels estands.

Es torna a apostar per la qualitat en les copes i es manté la utilització de copes de la marca Riedel per fer les degustacions.

Les 12 Denominacions d'Origen estaran representades per 12 espais on s’explicaran les seves singularitats i es donaran a conèixer les seves rutes enoturístiques.