Accés al contingut Accés al menú de la secció
Impacto Grafico Tarragona
Divendres, 17 d'octubre de 2014

2a edició del cicle 'Llegir el Teatre'

Dimarts 21 d'octubre a les 19 h Compartim la lectura. Comentari de l'obra Liceistes i cruzados de Serafí Pitarra


El club de lectura de teatre de la Biblioteca s'adhereix a la segona edició de la iniciativa 'Llegir el teatre', impulsada pel Departament de Cultura i el Teatre Nacional de Catalunya (TNC) a 28 biblioteques públiques del territori. A més, també gaudiran de descomptes en cas que vulguin anar a veure una peça programada al mateix TNC.

Conduït per  TeclaSmit de Teatre Popular   el club de lectura de teatre funciona des de l’any 2011 obert a tothom, i especialment als aficionats a l’art dramàtic, que es vulguin endinsar en els textos teatrals.

Aquest 2014, i també impulsat per TeclaSmit, ens adherim a 'Llegir el teatre' que arriba enguany a la seva 2a edició, i ha doblat la participació de grups de lectura ampliant a 28 biblioteques públiques. L’objectiu és contribuir a la formació dels espectadors per refinar-ne la qualitat de recepció, i propiciar un major grau d’exigència artística i d’implicació ciutadana respecte al fet teatral i cultural en general.

De la seva part el Teatre Nacional de Catalunya ofereix formació als conductors dels clubs de lectura i avantatges per als membres dels clubs, com ara descomptes en entrades de la seva programació.. El Servei de Biblioteques proveeix els exemplars dels textos als membres dels clubs que estaran editats per Editorial Arola, ja que sovint els textos teatrals són obres que no estan editades.

Entre les avantatges pels membres dels clubs hi ha  l'oportunitat d'assistir als espectacles de la programació del TNC amb descomptes.

PROGRAMACIÓ 

Dimarts, 21 d’octubre. 19 h
Liceistes i cruzados,
 de Serafí Pitarra
A escena: del 9 al 31 d’octubre.de 2014. TNC

Dimarts, 25 de novembre. 19 h
El President,
 de Thomas Bernhard.
A escena:  del 5 de novembre al 28 de desembre de 2014. TNC

Dimarts, 16 de desembre. 19 h
El Somni d’una nit d’estiu,
 de William Shakespeare.
A escena: 19 de novembre al 18 de gener del 2015.

Inscripcions obertes a la Biblioteca, al telèfon 977 240 331 o per correu electrònic bptarragona.cultura@gencat.cat 

Més informació


ActualitatDilluns, 20 d'octubre de 2014

1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 9

Directe a
 
 
Destaquem
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya