Accés al contingut Accés al menú de la secció
Impacto Grafico Tarragona
Divendres, 21 de novembre de 2014

“UN AMIC M’HA EXPLICAT QUE...L’APASSIONANT MÓN DELS RUMORS” amb Emili Samper de l’Arxiu de Folklore de la URV

Dilluns, 24 de novembre 2014 a les 19h a la Biblioteca Pública de Tarragona


Xerrada organitzada en el marc del 3r cicle de Llegendes Urbanes  per la  Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona i la Biblioteca. 

A tots ens han arribat històries, sovint inquietants, que comencen dient: «Un amic m’ha explicat que...», o que acabaven amb: «Això li va passar a l’amic d’un conegut meu.» Tarragona és també escenari d’aquests rumors que expliquen, per exemple, les misterioses notes d’un piano que es poden sentir de nit a la Quinta de San Rafael i a la Casa Castellarnau, les aparicions nocturnes al cementiri o la troballa de misteriosos animals. Donarem un cop d’ull a alguns d’aquests rumors que s’han explicat a la nostra ciutat i veurem què tenen de particular aquestes històries extraordinàries que ens arriben a través de la conversa amb amics i coneguts i que, en els nostres dies, han donat el salt al món digital.

Emili Samper és investigador de l’Arxiu del Folklore del Departament de Filologia Catalana de la Universitat Rovira i Virgili. Ha publicat llibres i articles d’investigació sobre folklore, patrimoni oral i literatura popular catalana. Destaca la seva tesi doctoral sobre la narrativa folklòrica de Cels Gomis, publicat l’any 2013, i més recentment, aquest any 2014, el llibre ‘Llegendes de Tarragona’.

ActualitatDiumenge, 23 de novembre de 2014

1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 10

Directe a
 
 
Destaquem
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya