Accés al contingut Accés al menú de la secció
Impacto Grafico Tarragona
Divendres, 19 de setembre de 2014

Compartim la lectura. Clubs de lectura 2014

INSCRIPCIONS OBERTES. Consulteu la programació del setembre-desembre 2014


Logotip dels clubs de lectura de la BPT

Aquesta tardor  us oferim una programació de clubs de lectura  molt vinculada als esdeveniments literaris i culturals que celebrem amb altres entitats de la ciutat i del territori.  A partir d’una lectura d’aproximació a un tema i amb una oferta afegida de conferències, exposicions, rutes, i fins i tot d’activitats de tipus més lúdic, ens endinsarem d’una manera més rica a noves propostes culturals. 

Així doncs, les lectures i activitats programades són al voltant del centenari Joan Vinyoli , amb un club de lectura a càrrec de Jordi Llavina que ens farà una conferència i tres sessions de club de lectura sobre el poeta. També la celebració de l’Any Candel , serà l’excusa per llegir o rellegir Els altres catalans, un document històric sobre la immigració a Catalunya, de referència obligada que actualment torna a tenir plena vigència. Aquests dos esdeveniments s’emmarquen dins el Ple pel Català al Camp de Tarragona.

La col·laboració amb el col·lectiu de teatre Teclasmit  continua, ara també amb el cicle Llegir el teatre, una proposta per a les biblioteques de Catalunya en col·laboració amb el Teatre Nacional de Catalunya (TNC).

De la mà del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) tindrem un seguit d’actes per conèixer millor la figura de Bonaventura Ubach dins del cicle Llegim el patrimoni, literatura i història.

Finalment Biblioteques amb DO és un projecte que dinamitza l’espai bibliotecari amb una proposta innovadora a partir del maridatge del vi, la literatura, i les biblioteques, i que compartim amb la DO Tarragona i les biblioteques de Cambrils, Vila-seca i Torredembarra.

Olga Xirinacs és l’escriptora de capçalera de la Biblioteca.  El projecte DE CAPÇALERA és impulsat pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, juntament amb la Institució de les Lletres Catalanes (ILC)  i amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones amb l’objectiu d’enfortir el vincle entre els escriptors catalans i les biblioteques públiques del país.

Podeu fer les inscripcions a la Secció local. Pregunteu per Cristina Barbé (coordinadora dels clubs de lectura) o Esteve Masalles (responsable de la Secció local i moderador dels clubs de lectura)

Consulta la programació dels cicles i tria el que t'interessi


ActualitatDilluns, 22 de setembre de 2014

1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 8

Directe a
 
 
Destaquem
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya