Accés al contingut Accés al menú de la secció
Impacto Grafico Tarragona
Dilluns, 14 d'abril de 2014

Viu la Revetlla de Sant Jordi 2014

Dimarts 22 d'abril de les 17 h fins a les 20'00 la revetlla infantil i de les 20'00 fins a les 23'30 h la revetlla per als més grans. Vine a gaudir la revetlla a la Biblioteca!!


Us volem presentar la 2a Revetlla de Sant Jordi com a festa i celebració de les biblioteques públiques de Catalunya. Aquest any també amb Revetlla infantil adreçada al públic familiar.

Vine a celebrar la revetlla de Sant Jordi a la Biblioteca Pública de Tarragona, fins les 23'30 h, i presentada per la periodista Yolanda García. Organitzen: Biblioteca Pública de Tarragona. Centre de Normalització Lingüística de Tarragona. Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya. Consell Comarcal de Tarragonès.

A la Revetlla infantil començarem amb berenar pels nens i nenes. Escoltarem l’Aula d’Instruments tradicionals, gaudirem de contes i tallers amb les Tecletes, escoltarem contes i rondalles i veurem l’espectacle de Joan Rioné Narratives Teatrals.

A partir de les 20 h continuarà la festa que presentarà la Yolanda Garcia. Lectures, música i teatre seran els principals ingredients d’aquesta festa que comptarà amb la participació del grups de teatre de la ONCE i de Teclasmit. Amb la música de grups i solistes del Conservatori, Tarracoson coral i la també coral del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona (CNLT). Tindrem també seleccions de textos de periodistes tarragonins que ens presentaran des de Fet a Tarragona. I les seleccions de lectures del Departament de Filologia Catalana de la URV, de l’Associació de Professionals i Estudiosos de Llengua i Literatura catalanes (APELLC) i de l’Escola de Lletres.

Esperem que ens acompanyeu per gaudir plegats de la II Revetlla de Sant Jordi i recordeu que també ens podeu seguir a les xarxes socials #revetllasantjordi @bibliotequescat @bibliotgn.

Consulta i descarrega't la programació


ActualitatDiumenge, 20 d'abril de 2014

1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 6

Directe a
 
 
Destaquem
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya