Accés al contingut Accés al menú de la secció
Impacto Grafico Tarragona
Dimarts, 26 d'agost de 2014

Conegueu de primera mà els Tallers Oberts dels Artistes de la Part Alta

Presentació dimarts 2 de setembre a les 19 h a la Secció Local. Decarregueu-vos el directori d'artistes de l'Associació Tallers 03


“Tallers Oberts” és una iniciativa del col·lectiu d'artistes de la Part Alta de Tarragona que, des de l'any 2004, i sota l’aixopluc de l'Associació Tallers 03, organitza unes jornades anuals amb l’objectiu d’apropar l’art al seu públic i mostrar el procés del treball creatiu dels artistes, i que aquest any compleixen la desena edició. Els Tallers tingueren uns inicis modestos i varen créixer progressivament en tots els sentits: en l’oferta d'activitats, en el nombre de tallers i artistes i en el públic assistent.

Després de nou anys de creixement, i del tot consolidades, les jornades de Tallers Oberts estan considerades com una de les activitats culturals referents i esperades de la ciutat de Tarragona.

La desena edició que es celebrarà els dies 4, 5, 6 i 7 de setembre creixerà amb activitats i inclourà una exposició retrospectiva.  L'acte inaugural serà el dijous 4 de setembre a les 7 de la tarda a les Voltes del Pallol.

Per l’altra part l’Associació d’Artistes Tallers 03 a hores d’ara és una associació que reuneix artistes de disciplines diverses, plàstiques i visuals, tots ells establerts a la Part Alta de Tarragona; per aquest motiu el nom és Tallers 03 fa referència al codi postal 43003 d’aquesta part de la ciutat. Tingué els seus inicis l’any 2004 amb la organització dels primers Tallers Oberts.

Més informació: http://www.tallers03.org/ 

Directori d'artistes de la Part Alta


ActualitatDimarts, 02 de setembre de 2014

1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 8

Directe a
 
 
Destaquem
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya